1-)Öncelikle bize kendini tanıtır mısın?
ben ecem erkavim. istanbulda oturuyorum. 10. snfta okuyorum. alanım ingilizce. okulum osman ülkümen lisesi.
2-)Twilight'ı izleme nedenlern neler?
ben herkesn iletisinde twilight yazınca merk edip arastırmak istedm snra pcde filmi oldugunu grnce izledm ve herkes gbi bayıldm hemen ktplarnı aldm okudum ve bnce bi nedeni yok nedensiz insanın içinden gelen bir şey.

3-)Twilight'ı izlemeden önce film hakkındaki düşüncelerin nelerdi?
bazıları hep olumsuz düşüyor ama ben hic bir bilgi sahibi olmadıgım için arastrmadan önce yorum yapmadm hatta herkesn iletsnde yazınca güzel bir sey herhalde diye düsünmüstüm
4-)Filmi ne şartlarda izledin peki?
ben hic sinemasına gitmedm hep pcden izledm ve film kesk kesikti rengi iyi degildi snra daha dzgn orjnlini indirip izledm
5-)Twilight'ı izledikten sonraki duyguların nasıl oldu?
bayaa etkilenmistm hostu, bna sacma gelen hic bir sey yoktu cnkü bu ztn hayalürünü bir senaryo bunu gercege uyarlayıp yorum yapanlar sacma buluyor ama bence gercege uyarlamak ztn bi sacmalık.
6-)Twilight'ı başkalarına tavsiye eder misin?
herkese tavsiye ediyorum bir yerde twilight kelimesi duydugum anda kendmi sohbetn icinde buluyorum kendmi kaybediyorum bazen laf söleyenlere cıkısıyorum
7-)Twilight'A 13 yaş sınırlaması getirilmesi hakkında ne düşünüyorsun?
bu belki sfk vkti icin olabilirdi ama diger filmler icin böle dsnmüyorum cnkü twi.den daha siddet dolu flmler var onlardan bisi olmuyorsa bundan hicbisi olmaz aslnda sfk vaktnde de olmaması lazm bence smdki nesln pek umrunda oldugunu snmıorm

8-)Twilight ile ilgili yaptığın çılgınlıklardan birkaçını anlatır mısın?
ehehe yok malesfki
9-)Filmler arasında sıralama yapsan Twilight kaçıncı olurdu?
3

10-)1 ve 2.?
2012 ve armageddon

avatarı daha izlemedm degisebilir belki armageddonu 4 yaparm

:D 1 ve 2 ya 2012 ya da avatar olur belkide begenmem orası baska

11-)Sence Twilight'ın en yakışıklısı kim?
rob diorm ama o yakısıklı degl tatlı

böle bi cekicilik var adamda
12-)*Twilight'ta hangi karakterin olmamasını isterdin?
hımmm hepsni isterdm ben hepsi olması gerekn karakterler her birinin verdiği tat baska
13-)Twilight'ta hangi karakter en doğal olarak rol oynuyor?
Esme ve Carlisle
14-)Şafak vakti çekimlerini canlı olarak izlemeye hak kazandın, neler hissedersin?
bayılırım herhalde
15-)Twilight'ta bir karakter olabilseydin hangisi olurdun?
charlie ( ben bir kızım ama erkek rolü de oynarm yni

)
16-)Biliyorsun yeni ay 1 ay önce vizyona girdi.Filmi izleyebildin mi?
tbii ki de
17-)İzlenimlerin neler peki ?
öyle güzldikiiii !!! ya her ayrılık sahnesnde agladm cok duygusal olmus ordaki bellanın cektgi acıyı cok iyi yansıtmıslar.
18-)yeniay ve twilight arasında ne gibi farklar var ?
twilightta kitapla alakasız yerler vardı yeniayda öyle bisiye rastlamadm. twilihtta mutluydular bi de ama yeni ayın geregi olark acı vardı ve o acı bile tat katmıs ilzedkce izleyesm geliyor
19-)hımm peki gerek kurtadamlar gerelk vampirler olsun yeni oyuncular hakkında ne düşünüyorsun?
iyi iş cıkarmıslar hatta embry ve quil cok hosuma gitti tip olrk degl oyuncuları gzl kmk yerler vardı
20-)yeniayda en beğendiğin sahne ?
ayıramam cnkü cok etkiledi bni twi.den bu kdr etklenmemistm ama yeni ay her anı süper ve her anında heyecan olan bir filmdi ama en en en cok bellanın rob.u görmek için yaptıgı motor kazasnda jakein vücuduna dikkat etmesiydi böle hoslanmaya fln baslıolar

*ben bellanın hem jake hem de edw.dan hoslanmasına kızmıyorum her ikisiyle yasadkları ve hssttkleri hosuma gidiyor

21-)*Peki şu anda hangi oyuncuyu görmek isterdin ?
emmet

*ya da
*charliee
22-)en sevdiğin oyuncu ?
BRAD PİTT tabiikide
23-)en sevdiğin yemek?
makarna
24-)En sevdiğin kitap?
göcebe ve twilight serisi
25-)En sevdiğin müzik türü?
Karışık
26-)Korku mu komedi mi?
Komedi
27-)hayatında en çok görmek istediğin kişi?
M. KEMAL ATATÜRK
28-)en çok gitmek istediğin yer?
Amerika
29-)Üyelere söylemek istediğin bir şey var mı?
yok valla her şeyi söyledim:)