Twilight
Sitemize Hoşgeldinz!

Lütfen Giriş Yapınız.


Twilight fanlarının kurduğu bir forum...
 
AnasayfaHoşgeldinizTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 İan SomerhaLder

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ecem
Süper Moderatör
Süper Moderatör
avatar

Mesaj Sayısı : 177
Kayıt tarihi : 16/02/09
Yaş : 24
Nerden : istanbul

MesajKonu: İan SomerhaLder   Perş. Haz. 18, 2009 9:51 pm

Namıdeğer Lost'un Boone'u Very Happy

Lostta Shanon'ın üvey kardeşi rolündeydi.Nabız adLı fiLmde de Dexter roLündeydii. 8 araLık 1978 doğumlu yay burcu aşkom brad'im gibi çok ama çok yakışıklı olduğu kesin... xD




Filmografi

Televizyon
2000 – Young Americans, Hamilton Fleming
2001 – Anatomy of a Hate Crime, Russell Henderson
2002 - CSI: Crime Scene Investigation, Tony Del Nagro
2004 – Fearless, Jordan Gracie
2004 – Smallville, Adam Knight
2004-2005 – Lost, Boone Carlyle (özel konuk oyuncu 2006, 2007)
2006 – Marco Polo, Marco Polo
2007 – Tell Me You Love Me, Nick
2008 – Lost City Raiders, Jack Kubiak

Cinema
2001 – Life as a House, Josh
2002 – Changing Hearts, Jason Kelly
2002 – The Rules of Attraction, Paul Denton
2004 – In Enemy Hands, Danny Miller
2004 – The Old Man and the Studio, Matt
2004 – Recess, Cooley (aynı zamanda yapımcı)
2006 – Pulse, Dexter McCarthy
2006 – The Sensation of Sight, Drifter
2008 – The Lost Samaritan, William Archer
2009 – The Tournament, Miles Slater
2009 – Wake, Tyler



_________________

# 4eveR ==> RobeRt PattinSon (L)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.muziktr.yetkinforum.com
 
İan SomerhaLder
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight :: Eğlence-Muhabbet :: Diğer Ünlüler-
Buraya geçin: